Stvoreni uslovi za izgradnju CENTRA ZA VANREDNE SITUACIJE

Lokalne vesti - Nedelja 03.03.2019 - 07:57

Gradsko Veće Vranja prihvatilo je predlog Vlade Srbije o prenosu prava na parceli u blizini “Eko pumpe” za izgradnju regionalnog centra za vanredne situacije.

Lokacija spremna. Foto: D.Ristić/OK Radio Lokacija spremna. Foto: D.Ristić/OK Radio

Zorica Jović, portparol Gradskog Veća, kaže da su time stvoreni uslovi za početak gradnje centra koji će biti od velikog značaja za Vranje i čitav okrug.

Regionalni centar za vanredne situacije sa površinom preko 5.000 kvadrata biće izgrađen na ulazu u Vranje, na parceli zmeđu “Eko pumpe” i Vranjske reke.

Regionalni centar će biti na parceli površine 1,2 hektara, sa preko 100 zaposlenih pripadnika vatrogasno - spasilačke jedinice i drugih službi.

Projekat čije će višegodišnje planiranje, izgradnja, opremanje i stavljanje u funkciju,
biti od koristi službama bezbednosti i zaštite stanovnika, kao i svim budućim generacija grada Vranja, Pčinjskog okruga i juga Srbije, najavljeno je iz lokalne samouprave u Vranju.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: