Sud odložio zabranu rada kladionica Dejana Nikolića Kantara

Lokalne vesti - Četvrtak 10.11.2022 - 21:43

Kladionice iza kojih stoji Dejan Nikolić Kantar, osuđen zbog nelegalnog klađenja, ali i pretnji novinarima OK radija, ponovo rade u Vranju. Kako saznaje Insajder, Upravni sud u Nišu je, nakon samo dva dana, usvojio njegov zahtev da, dok traje postupak po njegovoj žalbi, bude odloženo rešenje o zabrani rada aparata za igre na sreću.

Foto:Insajder.net Foto:Insajder.net
 
 
U svom zahtevu za odlaganjem Kantar je obrazložio da bi zatvaranjem kladionica bila ugrožena egzistencija 165 zaposlenih i njihovih porodica.
 
Da je Sud odložio zabranu rada kladionica iza kojih stoji Dejan Nikolić Kantar, potvrđeno je novinarima Insajdera i u Upravi za igre na sreću Ministarstva finansija.
 
„Uprava za igre na sreću nije dala novo odobrenje za priređivanje posebnih igara na sreću pravnom licu Colosseum Game iz Vranja, kao ni nekom drugom pravnom licu na navedenim lokacijama ili drugim lokacijama koje su navedene u rešenju Uprave za igre na sreću o oduzimanju odobrenja”, navodi Uprava.
 
Kantaru su kladionice prvobitno zatvorene jer, uprkos zakonskoj obavezi, nije obavestio nadležne da je sredinom prošle godine osuđen zbog nelegalnog klađenja.
 
Veran Matić, član Vladine Radne grupe za bezbednost i zaštitu novinara, ocenjuje da su sve te aktivnosti „kratkog daha”. 
 
Ceo tekst (sa videom) pročitajte OVDE
 
OK radio,Insajder

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
svašta
11.11.2022. , 17:14
Nek nađu poštene poslove a ne da služe mafijašu. Sramni potezi države, njene sudske vlasti. Šta sam ja učila na fakultetu i šta su profesori predavali ,s obzirom na stanje na terenu ,sve je katastrofa. Izem ti diplomu kad ništa nema veze sa životom. Zakoni očito važe za mafiju, i svi rade u korist mafije.