Supružnici iz Vranja TEŠKO POVREĐENI kod Moštaničkog polja

Lokalne vesti - Utorak 23.04.2019 - 16:53

U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak oko 12:30 dogodila na starom putu Koridora 10 u Moštaničkom polju kod Vranja, teško povređeno je osam osoba, od čega je dvoje supružnika, a lakše je povređeno dvoje dece.

Povređene zbrinjavale dve ekipe FOTO: D. Ristić/OK Radio Povređene zbrinjavale dve ekipe FOTO: D. Ristić/OK Radio
Kako saznaje OK Radio, u nezgodi su učestvovala dva vozila vranjskih registarskih oznaka „golf 2“ i „opel astra“, a za sada nije poznato šta je uzrok saobraćajke. 
 
Na licu mesta su povređene zbrinjavale dve ekipe vranjske Hitne pomoći.
 
Prema rečima načelnika ove službe, dr Predraga Stojanovića, dve osobe su zadobile teže povrede, od kojih je jedan Vranjanac sa višestrukim prelomima rebara upućen u Hiruršku kliniku u Nišu
 
Njegova supruga sa povredama glave je i dalje na dijagnostici i njeno zdravstveno stanje se prati.
 
Nešto ozbiljnije povrede glave i mekog tkiva vrata ima i jedno od dvoje povređene dece koje će takođe biti upućeno u Klinički centar u Nišu, navodi dr Stojanović. 
 
Kako navode iz vranjske policije, o događaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju
 
Većeg zastoja na putu nije bilo, ali se saobraćaj u vreme trajanja uviđaja odvijao otežano, uz naizmenično propuštanje vozila.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: