Sutra počinje Festival ,,Vranjska gradska pesma''

Lokalne vesti - Četvrtak 01.06.2023 - 09:26

Prvog vikenda u junu, tačnije u petak 2. i u subotu 3. juna, u Vranju će biti održan festival Vranjska gradska pesma ,,Oću da vi pojem vranjansko''.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Prvog dana festivala planirano je svečano otvaranje od 20 sati u Pozorištu ,,Bora Stanković'', kada će se obratiti gradonačelnik dr Slobodan Milenković.
Nakon toga, predviđen je nastup vokalnih solista Snežane Savić, Čede Markovića, Ivane Tasić, Branimira Stošića Kaceta, Stefana Zdravkovića, Milene Lazarević Popović i Nikole Zekića, uz pratnju orkestra Vlade Panovića.
 
Narednog dana, u subotu, 3. juna, najpre će u 13 sati u Gradskom parku, uz prigodan program, biti otkrivena spomen bista pesmopojki Stani Avramović Karamingi.
 
U večernjem terminu, od 19 sati, takođe u Pozorištu ,,Bora Stanković'' biće organizovana promocija CD-a Ivane Tasić pod nazivom ,,Zaplakala Šar planina'', a u nastavku programa  nastupiće mladi pevači: Tijana Vučković, Filip Jovanović, Ognjen Čvorović, Velina Stamenković, Mila Mitić i Jana Dimić, takođe uz pratnju orkestra Vlade Panovića.
 
Zbog najave lošeg vremena umesto na Trgu Staniše Stošića, festival će biti održan u Pozorištu ,,Bora Stanković'', a ulaz za sve zainteresovane je besplatan.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: