Sutra sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Sreda 14.09.2022 - 09:35

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Miienković, sazvao je za četvrtak, 15. septembar, 104. sednicu Gradskog veća, na kojoj će između ostalog biti razmatran Izveštaj o radu Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja za 2021. godinu.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Članovi Gradskog veća izjasniće se i o Nacrtu Rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini. 
 
Na sednici će biti razmatrani i Predlozi Komisija za dodelu podsticajnih sredstava registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu i izboru programa iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine koji će se sufinanirati iz budžeta grada Vranja u ovoj godini. 
 
Takođe, na dnevnom redu sednice su i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije ,,Miholjski susreti sela” i Predlozi Komisije za vantelesnu oplodnju o finanansijskoj pomoći za pet para sa teritorije grada Vranja. Početak sednice zakazan je za 8 sati, a nakon toga biće izdato saopštenje za javnost.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: