Svađa direktora oko Skijališta

Lokalne vesti - Ponedeljak 10.09.2012 - 12:45

Skijalište „Besna Kobila“ ponovo je u žiži političke čaršije, a glasne prozivke bivšeg i sadašnjeg direktora preduzeća ne prestaju ni javno, ni tajno.

Besna Kobila Besna Kobila
Prva javna čarka izbila je u času kada je sadašnji direktor Skijališta Dejan Manić rekao da je žičara „Duboka 2“, koja je na vranjsku planinu stigla sa Kopaonika, „politički marketing“, jer je „neupotrebljiva“. 
 
Žičaru je prema njegovim rečima Skijalište Srbije ustupilo vranjskoj planini zarad političkih poena u predizbornoj kampanji.
 
 – Pomenuta žičara je obično gvožđe i nikada neće biti u upotrebi, jer se radi o potpuno zastareloj tehnologiji – tvrdi Manić. 
 
Žičara je u Skijalište stigla u mandatu nedavno smenjenog Dragana Janjića, koji tvrdi da je žičara donacija Skijališta Srbije, i to u času kada je u Vranje stiglo i 40 miliona dinara iz Ministarstva ekonomije.
 
- Od tih para je izgrađen prilazni put i trafo stanica – kategoričan je Janjić, uz tvrdnju da "to "staro gvožđe“ vredi 45 miliona dinara.  
 
Priča se tu nije zaistavila, jer je Manić optužio Janjića za nedomaćinsko poslovanje, u kome je bilo moguće za utrine na Besnoj Kobili platiti čak sedam miliona dinara. 
 
-To nije praksa nijednog Skijališta u Srbiji, jer se zemljište za ski staze rentira na godišnjem nivou, a ne otkupljuje na ovakav način – napominje Manić. 
 
Za kraj „prepucavanja“ Janjić je period Manićevog direktorovanja Skijalištem „Besna Kobila“ nazvao „turnusom“, koji će, kao takav, biti zapamćen u istoriji poslovanju preduzeća. 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: