Svađa političara oko "Geox"-a

Lokalne vesti - Sreda 10.10.2012 - 08:28

Još se mastilo na ugovoru o dolasku italijanskog “Geox”-a u Vranje nije osušilo, a ovdašnji političari počeli su prepirku o tome ko je zaslužniji za dolazak tog investitora.

Prodavnica Prodavnica "Geox"-a
Gradski odbor DS-a je saopštio da je dolazak “Geox”-a uspeh isključivo demokrata, dok rukovodstvo grada ovu konstataciju karakteriše kao “tužnu i smešnu, istovremeno”. 
 
- Neposredno pre izbora, saopštio sam javno na sednici Skupštine grada da smo dogovorili da ova velika međunarodna kompanija dođe u Vranje. 
 
Toga dana su u Nišu predsednik DS-a Tadić i premijer Cvetković dogovorili sa vlasnikom “Geox”-a da se fabrika otvori u Vranju. 
 
Dakle, zahvaljujući DS-u 1.250 Vranjanaca će doći do posla, sem ukoliko činjenica da se u priču upleo Mlađan Dinkić ne nagoveštava sudbinu “Zamber”-a - piše između ostalog u saopštenju vranjskog DS-a koje je potpisao predsednik odbora Goran Stefanović. 
 
Saopštenjem za javnost oglasilo se i rukovodstvo grada, demantujući sve Stefanovićeve tvrdnje. 
 
- U najmanju ruku smešno i istovremeno tužno zvuči ova konstatacija i liči na onu narodnu “mnogo hteli, mnogo započeli”. A da u Vranje dovedu nekog ozbiljnog investitora kadrovi DS-a nisu mogli, jer su se bavili sobom, optuživali koalicione partnere, održavali partijske kružoke na random mestu, ljude delili po stranačkoj pripadnosti. 
 
Gospodo demokrate, ko gubi ima pravo da se ljuti. Razumemo što ste ovako reagovali, ali za razliku od vas, mi pojam demokratije i rukovođenja gradom doživljavamo drugačije. 
 
Mi nećemo reći da su SPS ili SNS zaslužni što je svetski priznata kompanija odlučila da dođe u Vranje. U svemu je najvažnije da će biti uposleno novih 1.250 radnika - stoji u saopštenju koje je potpisalo “rukovodstvo grada”. 
 

Ovakvim saopštenjem praktično nije demantovano pisanje demokrata, ali je stranačka svađa, čini se tek počela.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: