Švajcarski rukometaši na pripremama u Vranju

Lokalne vesti - Subota 13.08.2022 - 10:39

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Nenad Đorđević organizovali su prijem za predstavnike rukometnog kluba RTV 1879 Basel, Toma Ryhinera, vice predsednika kluba i Igora Stamenova, člana Upravnog odbora kluba, čiji tim boravi na pripremama u Vranju.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Pozdravljajući goste zamenica gradonačelnika izrazila je zadovoljstvo što je ovaj klub došao u naš grad kako bi se pripremio za predstojeće prvenstvo. 
 
- Vranje je zahvaljujući angažovanju rukovodstva grada i gradskog većnika za sport Nenada Đorđevića, u poslednje vreme veoma često domaćin brojnih sportskih takmičenja i manifestacija, kako nacionalnih, tako i međunarodnih. 
 
Takođe, domaćini smo mnogih klubova koji dolaze u Vranje na pripreme. Dolazak vašeg kluba u Vranje zahvaljujući našem sugrađaninu, rukometašu Igoru Stamenovu, za nas predstavlja posebno zadovoljstvo. 
 
Verujem da vam uslovi za rad u našoj sportskoj hali odgovaraju, da vam se grad dopada jer zaista imate puno toga da vidite, kao i da ćete se upoznati sa našom kulturom i tradicijom - istakla je zamenica gradonačelnika Zorica Jović. 
 
Ona je dodala da veruje da će zahvaljujući ovoj poseti biti uspostavljena saradnja i sa nekim od vranjskih sportskih klubova. 
 
Gradski većnik za sport Nenad Đorđević naglasio je da se poslednjih godina ulažu veliki napori da se naš grad predstavi na najbolji mogući način u svakom pogledu, pa i u sportu. 
 
- Zahvaljujući zalaganjima gradonačelnika Milenkovića mi danas imamo bogatu sportsku infrastrukturu -  istakao je Đorđević.
 
Vranajnac Igor Stamenov koji je godinama igrao za klub RTV 1879. Basel, a sada je u upravi kluba, zahvalio se na toploj dobrodošlici i na tome što je grad omogućio njegovom klubu da svoje pripreme obavlja u vranjskoj hali sportova, gde će u sklopu priprema odigrati i dve utakmice.
 
- Hvala puno svima i nadam se da će biti prilike da i moji Vranjanci uzvrate posetu i dođu u Bazel - rekao je između ostalog Stamenov. 
 
Tom Ryhiner, vice predsednik kluba zahvalio se na gostoprimstvu i istakao da se svi osećaju kao da su kod kuće. 
 
- Uslovi za treniranje su idealni, a mi smo ponosni što možemo da prezentujemo svoj rad ovde, a zašto da ne možda i prihvatimo nekog od vaših mladih talentovanih igrača u svoje redove - rekao je Tom Ryhiner.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: