Svi u Ćošku, počinje Balkan Streets!

Lokalne vesti - Četvrtak 20.06.2013 - 13:11

Glavni deo Balkan Streets Festivala, muzički, počinje u četvrtak 20. i trajaće do subote, 22. juna u Vranju.

Učesnici Učesnici

Festival organizaciju NVO „Generator“, u saradnji sa Apatinskom pivarom.

Muzički deo festivala, koji traje od 20. do 22. juna održaće se po prvi put u izletištu Ćoška i ugostiće poznate bendove i izvođače iz zemlje i inostranstva, legendarni Sunshine, kultni beogradski sastav Block Out, jedan od napoznatijih domaćih DJ-eva - MKDSL, hip hop atrakcija Sajsi MC i B.K.O, DJ Beloey (FR/UK), odlični makedonski duo gitara-bubanj - Siz, jazz-funk-rep kolektiv Skanda (FR), The Towerbridge Project (NL) i drugi.

Festival počinje defileom bubanjara, predstavnika udruženja Drum Drum festa iz Leskovca, od 19h sa gradskog šetališta, nakon čega će premijerno u Vranju biti prikazan film o niškoj rock sceni - "Mi plačemo iza tamnih naočara".

Dešavanja u Ćoški počinju od 20 časova, kada nas očekuje nastup GodDamn (SRB). zvezde su Block Out (SRB) čiji se nastup predviđa za pola sata pre ponoći.  
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: