Teška saobraćajka kod Hana!

Lokalne vesti - Subota 17.08.2013 - 20:09

Vranje/Vladičin Han - Teška saobraćajna nezgoda dogodila se u subotu kod tunela Kržince, na magistralnom putu Vranje-Leskovac u kojoj su učestvovala tri vozila.

saobracajka-ilustracija saobracajka-ilustracija

Kako se saznaje, jedna osoba je teško povređena i smeštena je na vranjsku hirurgiju, dok je nekoliko ludi sa lakšim povredama primljeno na urgentno odeljenje vranjske bolnice.

 

Iz vranjske saobraćajne policije je saopšteno da su dva putnička automobila stranih registarskih oznaka, dok je jedno vozilo iz Srbije.

 

– Nesreća se dogodila oko 14. 30 sati kod tunela Kržince. Naše ekipe su na terenu i uviđaj je u toku – rečeno je u saobraćajnoj policiji u Vranju.

 

Na urgentnom odeljenju bolnice u Vranju hospitalizovana su tri lica sa lakšim telesnim povredama.

 

– Teško povređeno lice je odmah preveženo na hirurgiju, tako da ne znamo njegovo stanje. Kod mene je bila majka sa dve maloletne ćerke, rumunske nacionalnosti.

 

Majka je zadobila nagnječenje glave, povrede grudnog koša i potkolenice, ali je u stabilnom stanju. Na sreću, njene ćerke su bez ozbiljnih i vodljivih povreda – kaže doktorka sa urgentnog Slađana Stošić.

 

 

Na vranjskoj hirurgiji kažu da je povređeni pacijent u kritičnom stanju i da je životno ugrožen.

 

– Pacijent je zadobio prelom butne kosti, podlaktica i ima kontuziju tela. U svesnom je stanju, ali je životno ugrožen. Trenutno radimo dijagnostiku, ali će najverovatnije morati na hitne operacije – kaže dežurni hirurg Nenad Nedeljković.
 

Detalji saobraćajne nezgode nisu poznati, ali se pretpostavlja da je uzrok neprilagođena brzina i gužva u saobraćaju.

 

Kako se saznaje, teško povređena osoba je iz Beograda. Očevici kažu da je jedno vozilo probilo bankinu i da je visilo iznad dubokog jarka.

 

Saobraćaj na magistralnom putu je u zastoju, a kolone vozila se preusmeravaju na stari put, saopštila je policija. 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: