Težak poraz u Inđiji: Dinamo izgubio sa 3:0

Lokalne vesti - Sreda 22.05.2019 - 19:16

Fudbaleri Dinama iz Vranja doživeli su visok poraz na prvom meču baraža za popunu Super lige Srbije od od ekipe superligaša Inđije, retultatom 3:0.

Dinamo imao svoje šanse, ali ne i realizaciju FOTO: FK Dinamo Dinamo imao svoje šanse, ali ne i realizaciju FOTO: FK Dinamo
Inđija je povela na samom startu utakmice, iz penala koji je u gol u 4. minutu pretvorio Ivica Rogač.
 
Iako je golman Lakić najpre odbranio udarac sa bele tačke, sudija je tražio ponavljanje penala, kada je napadač Inđije bio precizan.
 
U 23. minutu igre, domaćin je povećao vođstvo, golom Srđana Dimitrova,
 
Nedugo zatim, Vranjanci su imali do tada najbolju priliku na meču, kada je Nikola Popović pogodio prečku na golu domaćina.
 
Treći pogodak za ekipu Inđije postigao je Nikola Dimitrijević u 32. minutu i tim rezultatom se otišlo na pauzu.
 
Visoko vođstvo domaćina stvorilo je nervozu u redovima Dinama, pa je trener Dragan Antić udaljen sa klupe, nakon više opomena sudije, a krilo Vranjanaca Matsoukas dobio crveni karton.
 
I u drugom poluvremenu je bilo dosta borbe na terenu, ali su mreže mirovale, te je utakmica završena rezultatom 3:0 za domaćine.
 
Iako je na papiru važio za favorita, Dinamo nije prikazao željenu igru a još manje rezultat, pa ima vrlo težak zadatak da nadoknadi prednost Inđije na svom terenu.
 
Revanš utakmica će biti odigrana na stadionu Jumka u Vranju, u nedelju, 26. maja, sa početkom u 16 časova.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Coce
22.05.2019. , 20:01
Još jednom smo pokazali primitivizam i loše vaspitanje,nazalost