Toce ruši "Koka - Kolu"

Lokalne vesti - Utorak 25.09.2012 - 14:51

Miljan Milosavljević iz Vladičinog Hana uhapšen je zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iznude u pokušaju preduzeća "Koka-Kola HBC Srbija" iz Beograda, izjavio je premijer Ivica Dačić.

ilustracija ilustracija
Dačić je rekao da je Milosavljević (37), zvani Toce, uhapšen u efikasnoj zajedničkoj akciji policije iz Vranja i Niša, a u saradnji sa Višim tužilaštvom u Vranju.
 
- Osumnjičeni je 10. septembra od direktora pogona "Vlasinska Rosa", koja posluje u okviru preduzeća "Koka-Kola HBC", zahtevao da mu se isplati novac u iznosu od 300.000 evra ili će u suprotnom zatrovati proizvode na tržištu kao i izvorište u Toplom Dolu - precizirao je Dačić.
 
Dačić je kazao da je takvu pretnju Milosavljević uputio pismom koje je iz Vladičinog Hana uputio direktoru "Vlasinske Rose", u mestu Topli Do, kod Surdulice.
 
Osumnjičeni je u koverti poslao i SIM karticu preko koje je slao SMS poruke i davao instrukcije gde da donesu i ostave novac, naveo je Dačić.
 
Prema njegovim rečima, postoje osnovane sumnje da je Milosavljević izvršio još ovakvih krivičnih dela na području Pčinskog okruga, pa je istraga i rad na dokazivanju u toku.
 

Milosavljeviću je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati kada će uz krivičnu prijavu biti sproveden dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Vranju. 

Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: