Tokom vikenda uz redovan pozorišni i bioskopski repertoar, još jedna dodatna projekcija filma ,,Nedelja''

Lokalne vesti - Četvrtak 01.02.2024 - 12:24

Na repertoaru vranjskog teatra u petak, 2. februara, u 20 sati je predstava ,,Ko je na koga", autorski projekat Udruženja ,,Mizanscen'' iz Vranja.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Na dečjoj sceni u nedelju, 4. februara, od 12 sati je predstava ,,Štrumpfovi'', takođe u izvođenju Udruženja ,,Mizanscen''.
 
Kada je u pitanju bioskopski repertoar ove subote, 3. februara, biće prikazana dva filma.
U terminu za mališane, od 12 sati je film ,,Vonka''. Reč je o avanturističkoj komediji za celu porodicu.
 
,,Kada Vili Vonka, pun nade i razrogačenih očiju stigne u središte sveta proizvodnje čokolade, kod sebe ima samo nekoliko novčića i šešir pun snova – jedan od njih je otvaranje vlastite fabrike čokolade, u rangu sa najvećima na svetu. Ali u velikom i nemilosrdnom gradu, Vilijev minimalni iznos novca brzo se potroši, što ga vodi do posla u obližnjoj perionici veša.
 
Iako se Vilijevi snovi čine pokolebani, njegove nade nisu. Posao proizvodnje čokolade daleko je teži nego što se čini, a kartel slatkiša ne podržava Vilijev talenat koji se neće zaustaviti ni pred čim kako bi svoju klijentelu  zadržao za sebe'',  stoji u opisu filma.
 
Na večernjoj sceni od 20 sati je akcioni film sa elementima komedije  ,,Argajl super špijun".
 
,,Iz iščašenog uma Metjua Vona, dolazi nam ARGAJL, kao britva oštar špijunski triler koji menja percepciju stvarnosti i pogled na svet. Brajs Dalas Hauard je Eli Konvej, povučena spisateljica serijala špijunskih bestselera, za koju je idealno veče ono provedeno kod kuće, uz kompjuter i sa mačkom po imenu Alfi.
 
Ali, kada zaplet iz njenih izmišljenih knjiga, koji se odvija oko tajnog agenta Argajla i njegove misije da raskrinka svetsko špijunsko udruženje, počne da odražava tajne akcije špijunske organizacije iz stvarnog života, mirne večeri kod kuće postaju stvar prošlosti''.
 
Šta će se dalje dešavati saznaćete ukoliko se opredelite da subotnje veče provedete u vranjskom bioskopu.
 
Domaće filmsko ostvarenje ,,Nedelja'' koje prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog, i dalje privlači pažnju filmske publike u Vranju, tako da će i u nedelju 4. februara, od 20 sati biti prikazan u vranjskom Bioskopu.
 
Karte za pozorišne predstave i filmske hitove osim na biletarnici,  mogu se kupiti i onlajn na sajtu Pozorišta. Kada je u pitanju film ,,Nedelja'' karte su već u prodaji onlajn, dok će na biletarnici moći da se kupe od petka u 13 sati.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: