Tomić: Ostajem i narednih deset godina!

Lokalne vesti - Petak 24.05.2013 - 15:31

Dragomir Dragan Tomić, predsednik “Simpa” iz Vranja, nije u petak, na sastanku Regionalne privredne Komore Leskovac, obelodanio odluku o svom povlačenju, koja je najavljivana sa više strana prethodnih dana.

Tomić Tomić

Naprotiv, Tomić je demantovao glasine da će od 1. juna postati penzioner, i najavio da će na funkciji na kojoj se nalazi ostati najmanje do 2023. godine.

On je za jedan državni medij iz Vranja izjavio da je sa svojim timom napravio program razvoja juga Srbije, koji podrazumeva i nova zapošljavanja i izlazak iz siromaštva.

Tomić nije ulazio u detalje programa, niti bilo šta konkretnije rekao o čitavoj stvari, ali je najavio spremnost da se do kraja bori za bolji život građana.

- Važno je da imamo program i da ćemo na njemu raditi narednih 10 godina. Građani mogu da budu mirni što se tiče Dragana Tomića i programa za jug Srbije.

Ko me ne prati u toj borbi, taj je kukavica.- rekao je Tomić.

Predsednik "Simpa" Dragomir Tomić rođen je 1937. godine.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: