Tople probe u NOVOM DOMU: Sve spremno za grejnu sezonu

Lokalne vesti - Sreda 09.10.2019 - 11:00

Javno preduzeće „Novi dom” u Vranju obavilo je sve remonte svojih postrojenja na vreme, tako da je hladne probe izvršilo u intervalu od 1. do 5. oktobra.

Sve spremno za novu sezonu. Foto: S.Tasić/OK Radio Sve spremno za novu sezonu. Foto: S.Tasić/OK Radio

- Ove hladne dane sada koristimo i za tople probe, zato su od juče radijatori korisnika, kako fizičkih tako i pravnih lica topli -  rekao je Petrović.

S obzirom da se najavljuje ponovni porast dnevnih temperatura
,  grejna sezona će i zvanično početi 15. oktobra, kako je i predviđeno zakonom.
 

Prema rečima direktora Petrovića, nabavljena je dovoljna količina energenata za početak sezone, a ostatak će biti nabavljan sukcesivno
 
- Cena daljinskog grejanja nije menjana od 2013. godine i tokom predstojeće sezone ostaje na nivou od 89,61 dinar za fizička lica i privilegovana cena za ustanove od 117,81 dinar – navodi Petrović.
 
„Novi dom“ je tokom protekle godine uložio oko 30 miliona dinara u novi toplovod kojim su obuhvaćene brojne javne lokalne i republičke ustanove čime je uvećan broj korisnika, a samim tim i prihod koji je sada, kako ocenjuje direktor, dovoljni za dobro poslovanje i besprekorno grejanje Vranjanaca.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: