Tradicija se nastavlja: I ove godine NOVČANA POMOĆ za đake prvake

Lokalne vesti - Četvrtak 12.08.2021 - 11:47

Gradsko veće je i ove godine usvojilo predlog odluke o dodeli novčane pomoći učenicima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji grada Vranja.

Odobren iznos od po 5.000 dinara FOTO: vranje.org.rs Odobren iznos od po 5.000 dinara FOTO: vranje.org.rs
Đaci prvaci i njihovi roditelji će, prema usvojenoj odluci, početkom školske godine dobiti novčanu pomoć u visini od 5.000 dinara
 
Članovi Gradskog veća su na današnjoj sednici usvojili i predlog odluke Saveta za zapošljavanje grada Vranja o izboru poslodavaca za učestvovanje u Programu obuka na zahtev poslodavca
 
Pristigla je prijava jednog poslodavca i njemu će biti odobreno petoro polaznika.  
 
Gradski većnici su usvojili i Plan energetske efikasnosti grada Vranja za period od 2021. do 2022. godine. 
 
Veće je dalo i saglasnost za oslikavanje murala Diani Budisavljević, na predlog Centra za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost. 
 
Još jedan mural biće oslikan na zidu OŠ “Svetozar Marković”
 
Prema rečima gradske većnice Danijele Milosavljević, članovi Veća prihvatili su predlog gradonačelnika o postavljenju Dušana Aritonovića na mesto načelnika Gradske uprave, koji će nastaviti da obavlja ovu funkciju u narednom petogodišnjem mandatu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: