Trgovište dobilo 7 MILIONA ZA SISTEM DOJAVE POŽARA

Lokalne vesti - Petak 31.03.2023 - 11:33

U Nišu je potpisan Ugovor o sufinansiranju programa podrške unapređenja razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština.

Foto: FB Foto: FB

Ugovor su potpisali Ministar bez portfelja zadužen za unapređenje razvoja nedovoljno razvijenih opština na teritoriji Srbije Novica Tončev i predsednik opštine Trgovište  Nenad Krstić.

Opštini Trgovište dodeljuju se sredstva za sufinansiranje projekta Izgradnja hidrotehničkih instalacija i instalacija stabilnog sistema za dojavu požara u objektu OŠ “Žarko Zrenjanin Uča” u Radovnici, za realizaciju projekta unapređenja infrastrukturnih kapaciteta izrazito nedovoljno razvijenih opština, a na osnovu Javnog poziva za prijavu projekta za Program podrške unapređenju razvoja izrazito nedovoljno razvijenih opština za 2023. godinu.


Iznos dobijenih sredstava je 7 miliona dinara, odnosno 69,67% od ukupne vrednosti projekta, a učešće opštine je 30,33% od ukupne vrednosti projekta.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: