Trgovište obeležava DAN OSLOBOĐENJA

Lokalne vesti - Petak 14.09.2018 - 11:06

Vranje - Polaganjem venaca i cveća na spomenik palim borcima i građanima, opština Trgovište obeležila je Dan oslobođenja u Drugom svetskom ratu.

Spomenik palim borcima. Foto. S.Tasić/OK Radio Spomenik palim borcima. Foto. S.Tasić/OK Radio

Vence i cveće položili su Nenad Krstić predsednik opštine Trgovište, predstavnici Vojske Srbije, PU Trgovište, SUBNOR Vranje, BIA i predstavnici srpske zajednice iz Makedonije.

U ime Vlade Srbije vence i cveće položili su Slaviša Bulatović narodni poslanik iz Vranja i Nenad Mitrović narodni poslanik iz Bujanovca, Bojan Stević državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i Srećko Pejković načelnik Pčinjskog okruga.

Nenad Krstić predsednik opštine Trgovište i Danijela Gvozdenić predstavnica kompanije „Nivea“ svečano su otvorili moderno i bezbedno igralište zahvaljujući „Niveinom“ projektu “ Gde nam rastu deca“.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: