Tuča na svadbi na "Pržaru"

Lokalne vesti - Ponedeljak 24.09.2012 - 15:23

Svadba na "Pržaru", održana ove subote, umalo da se završi tragično.

Pogled sa Pržara Pogled sa Pržara
Prema saznanjima O.K. Radija, u velikoj tuči koja je izbila na svadbi, nešto pre ponoći, učestvovalo je čak 18 ljudi, među kojima je bilo nekoliko poznatih gradskih lica, ali i pripadnika policije i carinske službe. 
 
Iz šturig policijskog saopštenja malo se toga moglo razumeti, ali, prema izveštajima sa lica mesta, u razdvajanju zaraćenih grupa učestvovala je i policija. 
 
Prema navodima iz policijskog saopštenja, posle tuče niko nije uhapšen, a protiv Nenada J. (1972), Gorana I. (1969), Miloša V. (1978) i Nenada N. (1969) iz Vranja, biće podnete  prekršajne prijave iz Zakona o javnom redu i miru. 
 

Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju biće podneta i krivična prijava protiv Darka S. (1977) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda, jer je on flašom povredio S. S.-a, gosta na svadbi.   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: