Turistička organizacija grada Vranja najbolja turistička organizacija u oblasti razvoja i promocije turističkog proizvoda

Lokalne vesti - Nedelja 03.03.2024 - 07:32

Na 4. Medjunarodnom sajmu turizma "Banja Luka 2024" Turistička organizacija grada Vranja dobitnik je specijalnog priznanja za razvoj i promociju turističkog proizvoda. U konkurenciji više od 150 direktnih izlagača iz 7 zemalja, Turistička organizacija Vranje dobitnik je specijalnog priznanja kao rezultat posvećenog i vizuelno prepoznatljivog rada i angažovanja u oblasti razvoja i promocije turističkog proizvoda unazad par godina.

Foto: Turistička organizacija Vranje Foto: Turistička organizacija Vranje
Po rečima organizatora grad Vranje je zasluženo zauzeo prvo mesto malih evropskih gradova za turiste Banjaluke i Republike Srpske.
Ovo prestižno priznanje Turističkoj organizaciji Vranje uručio je ministar trgovine i turizma Republike Srpske, gospodin Denis Šulić.
 
Ova nagrada je potvrda izvanredne predanosti u radu i velikog doprinosa koji Turistička organizacija Grada Vranja daje razvoju destinacije i stvaranju turističkog iskustva koji su doveli do podizanja kvaliteta turističkog doživljaja grada na jugu Srbije.
 
"Bila je ovo prilika da učesnici, posetioci i organizatori sajma saznaju za napore koje grad Vranje sa turističkom organizacijom ulaže u razvoj i promociju svojih turističkih potencijala, najnovijim trendovima, profilu novih turista, uključujući inovacije kreativnost i kulturni turizam.
Za Turističku organizaciju Grada Vranja ovo je veliki podstrek ali i obaveza da istim intenzitetom nastavi da proširuje i unapredjuje turističku ponudu grada. Jos jednom velika zahvlanost organizatorima sajma, gradonačelniku Banja Luke, gospodinu Drašku Stanivukoviću i ministru trgovine i turizma Republike Srpske.", istakao je direktor Turističke organizacije Vranje g.din Stefan Filipović.
Ok radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
SNS bot
03.03.2024. , 21:22
Ako je Vranje najbolje u Banja Luci, kakvi su onda ostali? Ne, ne . . . sve je postala čista trgovina.