Turistička organizacija realizuje projekat „Virtuelni obilazak Vranja“

Lokalne vesti - Petak 11.06.2021 - 11:30

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija raspisalo je Javni konkurs za dodelu subvencija i transfera za finansiranje projekata razvoja turizma.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio

Turistička organizacija Grada Vranja konkurisala je projektom „Virtuelni obilazak Vranja“, čiji je cilj kreiranje virtuelne prezentacije kulturno-istorijskih i turističkih lokaliteta Vranja i Vranjske Banje.

Projektom je planirano da se virtuelnoj prezentaciji može pristupiti preko svih mobilnih uređaja i računara, što će povećati vidljivost Vranja na internetu.   

Na osnovu vrednovanja i rangiranja prijavljenih projekata, predlog Turističke organizacije grada Vranja ocenjen je ocenom 9,75 od 10.  


Ukupna vrednost projekta iznosi 869.000 dinara i biće finansiran sa 50% sredstava od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.
 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: