Tvoj grad, tvoja briga: Komunalna policija edukuje predškolce

Lokalne vesti - Sreda 05.06.2019 - 09:06

Povodom Svetskog dana zaštite životne sredine, 5. juna, Komunalna policija je krenula u akciju edukacije najmlađih stanovnika Vranja na temu ekologije i zaštite životne sredine.

Za predškolce pripremljeni i pokloni FOTO: Komunakna policija Za predškolce pripremljeni i pokloni FOTO: Komunakna policija
Odeljenje komunalne policije Gradske uprave je u utorak krenulo sa edukativnim časovima koji će do kraja sedmice biti održani u svim vrtićima na teritoriji grada Vranja i Gradske opštine Vranjska Banja
 
Teme predavanja predškolcima su ekologija, reciklaža i pravilno razvrstavanje komunalnog otpada. 
 
Kako kaže Ivica Tašković, načelnik Odeljenja komunalne policije, zahvaljujući sluhu gradskog rukovodstva, budućim osnovcima će biti podeljeni raspored časova, lenjirići i blokčići za odlaganje žvakaćih guma.
 
Prvog dana akcije, organizovan je susret sa mališanima vrtića „Sunce“ u Vranju i „Bambi“ u Vranjskoj Banji, a za sredu je planirana edukacija u vrtićima „Neven“ i „Čarolija“.
 
Porukama „Tvoj grad, tvoja briga“, „Za čistije Vranje, preuzmi i ti brigu“ i „Doprinos svoj daj našem najlepšem i boljem gradu!“ Komunalna policija želi da animira građane da brinu o svom gradu i sredini u kojoj žive.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: