U četvrtak otvaranje TRŽNOG CENTRA ZONA

Lokalne vesti - Sreda 25.11.2020 - 11:05

Ritejl park „Zona“ u Vranju svečano će biti otvoren u četvrtak, 26. novembra.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

Prema najavama, u 15.00 sati, predstavnik investitora, kompanije „Immobalcan“, Martin Pacovski uručiće ključeve ritejl parka gradonačelniku dr Slobodanu Milenkoviću, a potom će u 15.10h uslediti izjave za medije.

Svoja predstavništva, u objektu ukupne površine 8.500 m2, imaće Deichmann, New Yorker, Pepco, Jysk, Intersport, Sport Vision, Đak sport, Lilly drogeria, Opposite shoes & bags, Dexy co, Gigatron, Exclusive change, Feedback.

Organizatori pozivaju građane da se strogo pridržavaju epidemioloških mera i napominju da su zaštitne maske obavezne i u zatvorenom i na otvorenom prostoru, zbog nemogućnosti održavanja fizičke distance.




 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sima
26.11.2020. , 13:22
U vreme najvece epidemije dozvoliti ovoliko okupljanje gradjana je neuracunljivo ali kao i nasoj vladi pa i ovde preca je ekonomija nego zdravlje naroda