U nedelju ujutru OTVORENA I APOTEKA za STARIJE

Lokalne vesti - Četvrtak 26.03.2020 - 09:49

Na inicijativu gradonačelnika dr Slobodana Milenkovića, u nedelju 29. marta, u periodu od 04 – 07 h, za sugrađane starije od 65 godina biće otvoren i jedan od objekata “Apoteke Vranje”.

Mogućnost da stariji uzmu lekove. Foto: D.Ristić/OK Radio Mogućnost da stariji uzmu lekove. Foto: D.Ristić/OK Radio

Radi se o centralnom ogranku “Vranje 1”, na šetalištu.

Takođe, “Apoteka Vranje” dobiće danas dovoljne količine zaštitnih maski, gelova i dezinfekcionih sredstava, a moguće je kupiti maksimalno pet maski po osobi.


Iz “Apoteke” podsećaju da je, u skladu sa odlukama nadležnih ministarstava, radno vreme ove ustanove od 07 – 16.00h (centralnog ogranka do 16.30h), pa apeluju na sugrađane da svoju terapiju odnosno medikamente preuzmu u pomenutom terminu.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Pacijent
26.03.2020. , 10:31
BRAVO ZA NAŠE HEROJE U GRADSKOJ APOTECI! Jedino tu možeš da budeš siguran da si dobio ispravan lek sa garantovano ispravnim datumom proizvodnje, sa urednom akciznom markicom i uz stručni savet farmaceuta koji ima vremena za svakog pacijenta. Jedino oni nose lekove i po selima, iako im se to ekonomski ne isplati već su na gubitku. Uz sve to, jedini su sertifikovani i stručni da sami naprave bilo koji preparat po receptu lekara u sopstvenoj laboratoriji. Ovih dana su napravili izvrstan gel za dezinfekciju ruku i prodaju ga po ceni nabavke materijala kako bi pomogli svojim sugrađanima u ovim teškim danima. Privatnike sve navedeno ne zanima već im je bitno samo trange-frange. Za privatnike se apotekarska delatnost svodi na prostu trgovinu i što brzu zaradu na štetu pacijenata. PRAVDA ZA GRADSKE APOTEKE DA SE VRATE POD DRŽAVNU UPRAVU!