U petak sednica Skupštine grada

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.09.2022 - 09:20

Predsednik Skupštine grada dr Dejan Tričković sazvao je za petak, 30. septembar, 27. sednicu gradskog parlamenta na kojoj će između ostalog biti razmatran Predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o mreži javnih predškolskih ustanova na teritoriji grada Vranja.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio
Takođe, odbornici će se izjasniti o Predlogu Programa kontrole kvaliteta vazduha na teritoriji grada Vranja od maja 2022. do kraja 2023. godine, kao i Predlogu dopune Programa otuđenja građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja za ovu godinu. 
 
Biće razmatrani i Predlog rešenja o imenovanju Komisije za sprovođenje postupka otuđenja ili davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini i Predlog rešenja o otuđenju, uz naknadu u novcu građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja sa pojedinih katastarskih parcela, radi ispravke granice susednih katastarskih parcela. 
 
Na dnevnom redu sednice je i Predlog Rešenja o imenovanju članova Komisije za rodnu ravnopravnost, Predlog rešenja o postavljanju Gradskog pravobranioca, kao i Predlozi Rešenja o postavljanju zamenika gradskog pravobranioca. 
 
Takođe, biće razmatrana i Rešenja o razrešenju i imenovanju  članova školskog odbora Osnovne škole za obrazovanje odraslih u Vranju.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: