U ponedeljak sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Subota 29.10.2022 - 09:35

U ponedeljak 31. oktobra, sa početkom u 08.00 sati, biće održana 112. sednica Gradskog veća.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Izveštaj o pripremljenosti toplotnih izvora za nastupajuću grejnu sezonu, kao i Nacrte odluka o izmenama i dopunama Odluka o promeni osnivačkih akata javnih ustanova: Pozorište „Bora Stanković“, Narodni univerzitet, Škola animiranog filma, Javna biblioteka „Bora Stanković“, Kulturno – obrazovni centar i Narodni muzej. 
 
Članovi Veća razmatraće i Tekst javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela  za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe  i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja na teritoriji grada Vranja. 
 
Na dnevnom redu biće i Predlog Komisije za dodelu sredstava udruženjima u oblasti poljoprivrede na teritoriji grada Vranja za 2022. godinu, Predlog Odluke o pokretanju postupka za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja javnim nadmetanjem, kao i Tekst javnog oglasa  o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini grada Vranja radi izgradnje, javnim nadmetanjem. Konferencija za novinare zakazana je za 11.00 sati.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: