U ponedeljak sednica Gradskog veća

Lokalne vesti - Subota 18.03.2023 - 07:43

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sazvao je za ponedeljak, 20. mart, 132. sednicu Gradskog veća, na kojoj će, između ostalog, biti razmatrani Izveštaji o radu gradonačelnika za 2022. godinu, kao i Gradskog veća, Gradske uprave grada Vranja, Gradskog pravobranilaštva, zatim lokalnog ombudsmana, glavnog urbaniste i Kancelarije za mlade grada Vranja.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
Takođe, većnici će razmatrati i Pravilnik o kriterijumima i postupku dodele sredstava iz budžeta grada Vranja za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata za realizaciju Akcionog plana za mlade.
 
Na dnevnom redu sednice naći će se i Nacrt Odluke o upravljanju grobljima i sahranjivanju i pogrebnoj delatnosti na teritoriji grada Vranja, zatim predlog Komisije o dodeli sredstava za finansiranje/sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2023. godinu, kao i razmatranje Plana smanjenja rizika od katastrofa za period 2023 - 2025. godine.
 
Pred gradskim većem biće i predlog Rešenja o obrazovanju Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja, kao i predlog Rešenja o obrazovanju Radne grupe za reviziju Lokalnog plana upravljanja otpadom. Sednica je zakazana za  8 sati.
 
Ok radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: