U Šilovu uhapšen i vojnik iz Vranja?

Lokalne vesti - Utorak 10.07.2018 - 08:46

U akciji kosovske specijalne policije u Šilovu koja je izvedena u utorak ujutro, priveden je i Nenad Stojanović (44), po zanimanju automehaničar, zaposlen pri Vojsci Srbije u Vranju, objavila je TV Puls iz Šilova.

U toku pretres srpskih kuća i ustanova FOTO: kosovopolice.com U toku pretres srpskih kuća i ustanova FOTO: kosovopolice.com
Kako TV Puls nezvanično saznaje, Stojanović je uhapšen jer je navodno vršio pritisak na srpske pripadnike Kosovsko bezbednosnih snaga (KBS) da napuste tu službu.
 
Samo u Gornjem Kuscu je do nedavno radilo pedestak pripadnika KBS-a srpske nacionalnosti, od kojih su gotovo svi napustili posao.
 
Kako javljaju mediji, maskirani pripadnici kosovske policije naoružani dugim cevima, rano ujutro u utorak, sa desetak džipova, blokirali su kuće u Gornjem Kuscu.
 
Jake snage kosovske policije u Kosovskom Pomoravlju vrše pretres nekoliko srpskih kuća i ustanova.
 
U akciji kosovske policije privedeni su i načelnik Kosovsko pomoravskog okruga Radovan Stojković i direktor filijale Nacionalne službe za zapošljavanje u Gnjilanu Jovan Denić
 
Kako javlja ovaj medij, još je u toku pretres njihovih službenih prostorija u Šilovu i Gornjem Kuscu.
 
Povodom intervencije kosovskih spedijalaca direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić zakazao je za 12 časova vanrednu konferenciju za novinare koja će se održati u Beogradu.
 
TV Puls, OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: