U sredu 17. sednica Skupštine Vranja

Lokalne vesti - Nedelja 07.11.2021 - 08:48

U sredu 10. novembra, sa početkom u 09.00 sati, u velikoj sali Skupštine grada biće održana 17. sednica lokalnog parlamenta.

Foto: D.Ristić/OK Radio Foto: D.Ristić/OK Radio

Odbornici će, između ostalog, razmatrati Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Vranja za 2021. godinu, Izveštaje o izvršenju budžeta grada Vranja za period od 1.1 do 30.6 i od 1.1 do 30.9 2021. godine, kao i Predlog Odluke o izradi druge izmene i dopune Generalnog urbanističkog plana Vranja.

Na dnevnom redu biće i Predlog Odluke o boji i načinu označavanja vozila i opreme komunalne milicije grada Vranja, Predlog Odluke o uniformi i oznakama komunalnih milicionara grada Vranja, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o osnivanju Javne ustanove „Centar za razvoj lokalnih usluga socijalne zaštite“, Predloga odluke o izmeni i dopuni Odluke o osnivanju Javne ustanove za upravljanje sportskim objektima u javnoj svojini grada Vranja „Sportski objekti“, Predlog odluke o izmeni i dopuni Odluke o mreži javnih osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, Izmene i dopune Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“ Vranje za 2021.godinu i Predlog Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine za 2021.godinu sa Finansijskim planom.

Odbornici će razmatrati i Predlog Rešenja o imenovanju Glavnog urbaniste grada Vranja, kao i Predlog Odluke o sprovođenju Javnog konkursa za imenovanje direktora Javnog preduzeća „Uprava Banje“ Vranjska Banja, čiji je osnivač grad Vranje, sa tekstom javnog oglasa.  

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: