U subotu dva filma na bioskopskom repertoaru

Lokalne vesti - Petak 27.01.2023 - 10:14

Na repertoaru vranjskog bioskopa, koji radi u Pozorištu ,,Bora Stanković'' i ove subote, 28. januara, biće prikazana dva filma.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

Za mališane, u terminu od 12 sati, je animirani film ,,Neverovatni Moris’’. ,,Pacovi! Oni su svuda… U korpi za hleb, plešu po stolovima, kradu pite kuvaru ispred nosa.

Dakle, šta je potrebno svakom gradu? Dobar frulaš da ih namami. Tu na scenu stupa Moris, ulični mačak sa savršenom prevarom za zaradu novca.


Svi su čuli za priče o frulašu i gradu punom glodara. Dakle, Moris je pronašao svog ličnog frulaša i pacove koji prenose kugu, kako bi prevario lakoverne građane da mu daju mnogo novca.

Sve ide po planu dok ne stignu u udaljeno selo Palačinkovačka banja gde upoznaju Maliciju, devojku opsednutu knjigama, koja traži njihovu pomoć da razreši misteriju svog grada…’’, stoji u opisu filma.


Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film ,,Vavilon’’. Reč je o drami sa elementima komedije koja se u bioskopima pojavila početkom januara ove godine.

,,U režiji Dejmijena Šazela, VAVILON je originalna priča epskih razmera smeštena u Los Anđeles 1920, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart.


Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda’’, poručuju iz produkcije.

Karte za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici pozorišta.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //