U toku sednica Skupštine Vranja

Lokalne vesti - Sreda 16.05.2018 - 08:53

Na početku 24. sednice Skupštine Vranja potvrđen je mandat Srđanu Dekiću, diplomirnom pravniku, koji je na mesto odbornika došao umesto Nenada Veličkovića, koji je postavljen na funkciju pomoćnika gradonačelnika.

Odbornici na 24. sednici Skupštine. Foto: vranje.org.rs Odbornici na 24. sednici Skupštine. Foto: vranje.org.rs

U nastavku rada, odbornici su usvojili Odluku o obezbeđivanju parking mesta za realizaciju projekta izgradnje stanova za pripadnike snaga bezbednosti, Odluku o izmenama Odluke o utrvđivanju doprinosa za uređivanje građevinskog zemljišta i zakupnine u javnoj svojini, kao i Odluku o izmenama i dopunama Odluke o usklađivanju poslovanja JP “Novi Dom“ Vranje sa zakonom o javnim preduzećima.

Takođe, prihvaćen je i poseban Program namirenja poverilaca u likvidacionom postupku za JP "Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“u likvidaciji, kao i Predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja grada Vranja za 2018. godinu.
u za 22 procenta u odnosu na isti period lane.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: