U toku uređenje ulice Josipa Kraša

Lokalne vesti - Utorak 14.11.2023 - 11:49

Predsednik Privremenog organa Grada Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima obišao je ulicu Josipa Kraša, u kojoj se izvode radovi na postavljanju kocke.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs
,,Već nekoliko godina unazad preduzimane su mere na rešavanju imovinsko-pravnih odnosa,  kako bi ova ulica bila asfaltirana.  S obzirom da se radi o vrlo problematičnim imovinskim odnosima i da bi to prolongiralo uređenje ulice, odlučili smo se za pokockavanje.
 
Na taj način biće rešen  višedecenijski problem građana ovog dela grada i stvoreni  uslovi na normalan život.
U ovoj ulici će biti postavljena kocka u dužini od  220 metara, odnosno površini od  1.100 m2, a vrednost investicije je oko 4 miliona dinara. Veoma nam je važno podjednako ulaganje i uređenje svih delova grada , kao i prigradskih i seoskih sredina.
 
Takođe, naglašavam, da ćemo nastaviti i sa uređenjem ulica u kojima su nerešeni imovinski odnosi, poput ulice Žarka Zrenjanina, koju smo takođe, uredili  na ovaj način“, istakao je Milenković.
 
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //