U ZC Vranje preminuo još jedan kovid pacijent

Lokalne vesti - Subota 21.11.2020 - 00:09

Uprkos svim naporima lekara ZC Vranje, jedan pacijent sa potvrđenim virusom Covid-19 je preminuo, saopštila je uprava Kliničkog centra Niš.

Kod pacijenta je potvrđeno prisustvo Covid-19 FOTO: Free Images Kod pacijenta je potvrđeno prisustvo Covid-19 FOTO: Free Images
U Kovid objektima Kliničkog Centra Niš, hospitalizovana su ukupno 264 pacijenta, a kod 163 je potvrđeno prisustvo virusa Covid-19, dok među hospitalizovanim pacijentima, nema dece zaražene ovim virusom.
 
Od ukupnog broja hospitalizovanih, potvrđenih pacijenata, 16 su priključena na aparate za veštačku ventilaciju i nalaze se u jako teškom opštem stanju.
 
- Svi pacijenti su pod 24 – časovnim nadzorom i detaljnim monitoringom životnih funkcija od strane lekara i medicinskog osoblja niškog Kliničkog centra. 
 
Njihov klinički status se procenjuje iz minuta u minut, a terapijske mere preduzimaju u odnosu na terapijski odgovor - saopšteno je iz KC Niš.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: