Ubistvo u Trebešinju: Traži se PSIHIČKO VEŠTAČENJE osumnjičenog

Lokalne vesti - Nedelja 06.05.2018 - 09:53

U okviru istrage teškog ubistva u selu Donje Trebešinje, Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo je veštačenje psihičkog stanja osumnjičenog Nenada C. (43).

Policija na uviđaju u Donjem Trebešinju FOTO: S. Tasić/OK Radio Policija na uviđaju u Donjem Trebešinju FOTO: S. Tasić/OK Radio
Ubistvo se dogodilo 18. marta, kada je zaklan Milovan Mitić (64) iz ovog sela.
 
Za ubistvo je osumnjičen Milovanov komšija Nenad C, koji je uhapšen u ataru sela Vrtogoš, dva dana nakon zločina.
 
- Više javno tužilaštvo u Vranju, po krivičnoj prijavi Policijske uprave u Vranju, i saslušanja osumnjičenog N.C. (43) iz sela Donje Trebešinje, koji se branio ćutanjem, donelo naredbu o sprovođenju istrage.
 
U postupku dalje istrage tužilaštvo je saslušalo svedoke, donelo naredbe kojima je određeno veštačenje kako predmeta izvršenja krivičnog dela tako i ličnosti osumnjičenog odnosno njegovog psihičkog stanja u vreme izvršenja krivičnog dela. 
 
Veštačenje još uvek nije dostavljeno od strane specijalizovane zdravstvene ustanove – saopšteno je iz tužilaštva.
 
Milovan Mitić se kobnog dana vraćao iz sela, gde je kod jednog meštanina pomagao da izbetoniraju ploču, kada ga je na seoskom putu presreo Nenad C. i prvo ga više puta uboo nožem, a potom mu prerezao vrat.
 
Prema svedočenjima komšija, Nenad C. je Milovana optužio da mu je trovao pse, što je navodno bio povod za brutalno ubistvo.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: