Učenici Ekonomske škole iz Vranja u finalu POSLOVNOG IZAZOVA

Lokalne vesti - Petak 16.10.2020 - 11:54

Za najbolju učeničku kompaniju u Srbiji ove godine u nacionalnom finalu "Poslovnog izazova" takmičiće se i učenici Ekonomsko-trgovinske škole iz Vranja.

Foto: OK Radio Foto: OK Radio

Takmičenje je okupilo 106 učenika iz 23 srednje škole iz jugoistočne Srbije, i to iz Aleksinca, Blaca, Bojnika, Bujanovca, Leskovca, Medveđe, Niša, Pirota, Prokuplja, Svrljiga, Vlasotinca, Vranja i Žitorađe.

Timovi su imali zadatak da osmisle proizvod ili uslugu koji će promeniti navike ljudi u domaćinstvu koje nisu u skladu sa ekološki osvešćenim načinom života.
 
Uz pomoć poslovnih mentora kreirali su biznis planove i video prezentacije za svoje ideje koje su drugog dana takmičenja predstavili članovima žirija - kažu organizatori.

Članovi tri prvoplasirana tima obezbedili su sebi mesto u Nacionalnom finalu koje će biti održano u februaru u Beogradu, a pobednici na nacionalnom nivou će učestvovati na Poslovnom izazovu zapadnog Balkana, zajedno sa vršnjacima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: