Ugovori o radu za devet lekara

Lokalne vesti - Utorak 30.08.2022 - 11:22

Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević uručio je danas najuspešnijim diplomcima medicine ugovore o zaposlenju

Foto: Promo Foto: Promo
Devet najuspešnijih diplomaca medicinskih  fakulteta, koji su u prethodnom periodu bili angažovani kao lekari po ugovoru, danas su u sali Doma zdravlja Vranje u 10 časova  dobili ugovore za rada na neodređeno vreme u Zdravstvenom centru Vranje.
 
Projekat je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uspešno se realizuje u saradnji sa Vladom republike Srbije i resornim Ministarstvom zdravlja.
 
Ugovori o zaposlenju verifikovani su odlukom Vlade Republike Srbije 10.marta 2022. i rešenjem Ministarstva zdravlja mesec dana kasnije, o angažovanju na određeno vreme s tim da, ukoliko pokažu odlične rezultate da budu i trajno angažovani.
 
Direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević je prilikom svečanog uručenja ugovora o zaposlenju istakao da je izuzetno ponosan na ove mlade ljude, lekare koji su ono što treba Zdravstvenom centru Vranje, a to su novi ljudi i nove, sveže snage. 
 
Pored toga što im je poželeo da se pronađu u specijalizacijama i stručnom usavršavanju koje im sledi, uputio ih je i na zajedništvo i saradnju sa svim zdravstvenim radnicima u Zdravstevnom centru Vranje. 
 
- Posebno je važna svaka sugestija kolega i ostalih zdravstvenih radnika i neprocenjiva je u kreiranju vašeg  profesionalnog pristupa poslu i pacijentima, kao i odnos uvažavanja i poštovanja kako prema svim zaposlenima u Zdravstvenom centru Vranje, tako i prema svim korisnicima naših usluga - zaključio je direktor Zdravstvenog centra Vranje, dr Saša Đorđević.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sasa
30.08.2022. , 12:04
Ispravka, ne radi se ovde o zaposljavanju najuspesnijih diplomaca vec o diplomcima sa prosekom 8.