Uhapšen muškarac zbog izazivanja nesreće u Suvom Dolu

Lokalne vesti - Petak 02.04.2021 - 11:41

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, intenzivnim radom, pronašli su sedamdesetogodišnjeg muškarca iz Vranja koji se sumnjiči da je 31. marta ove godine u selu Suvi Do izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba teško povređena, a potom se udaljio sa lica mesta.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

On je, kako se sumnja, u večernjim satima, upravljajući putničkim vozilom „opel agila“ vranjskih registarskih oznaka udario šezdesetdvogodišnjeg muškarca koji je stajao van kolovoza pored svog mopeda.

 

Šezdesetdvogodišnji muškarac je zadobio teške telesne povrede i lekarska pomoć mu je ukazana u Zdravstvenom centru u Vranju.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, protiv vozača će biti podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: