Uhapšen napadač koji je izboo muškarca u Bujanovcu

Lokalne vesti - Nedelja 10.02.2019 - 11:47

Vranje - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu uhapsili su N.T. (1979) iz okoline Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda.

Uhapšen muškarac iz okoline Bujanovca. Foto: S.Tasić/OK Radio Uhapšen muškarac iz okoline Bujanovca. Foto: S.Tasić/OK Radio

On se tereti da je u noći između subote i nedelje, posle ponoći ispred jednog ugostiteljskog objekta u Bujanovcu, nakon kraće rasprave oštrim predmetom naneo teške povrede tridesetogodišnjem muškarcu iz okoline Vranja, a potom pobegao.

Brzom i efikasnom akcijom policija  ga je pronašla nakon nekoliko sati  i uhapsila ga.

Povređenom muškarcu lekarska pomoć je najpre ukazana u Domu Zdravlja u Bujanovcu odakle je prebačen u Medicinski centar u Vranju.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega  će uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

03.03.2019. , 12:02
Izbo, ne "izboo", nepismena redakcijo.