Uhvaćen Vampir, vranjski serijski provalnik

Lokalne vesti - Ponedeljak 26.05.2014 - 13:50

Policija u Vranju uhapsila je Miloša Mladenovića zvanog Vampir zbog serije pljački u gradu i paljevine advokatske kancelarije narodnog poslanika dragana Nikolića.

Mladenović na delu? Mladenović na delu?

Kod Mladenovića su pronađene ukradene stvari iz lokala koje je obijao prethodnih dana, pa je tako Turističkoj organizaciji vraćen i lap top koji je Mladenović ukrao u prodajnom kiosku te ustanove.

– Računar sa svim podacima nam je vraćen i na jednom mestu je malo oštećen, tačnije na poklopcu.

Što se tiče ostale štete, ona je oko 15.000 dinara i to zbog razbijanja kioska sa zadnje strane.

Najverovatnije ćemo sada podneti tužbu protiv lica koje nam je obilo kiosk od koga ćemo tražiti nadoknadu te štete – kaže Tomislav Stojanović, direktor Turističke organizacije Vranje.

Mladenović se sumnjiči i da je u petak rano ujutru zapalio advokatsku kancelariju narodnog poslanika SNS Dragana Nikolića u Vranju.

– Zahvaljujem se službenicima Policijske uprave u Vranju na brzoj reakciji i hapšenju počinioca.

Što se tiče motiva, oni će svakako biti utvrđeni tokom istrage koju vodi zamenik osnovnog javnog tužioca Zare Dinić – kaže poslanik Dragan Nikolić.

Podsetimo da je samo za dva dana obijeno nekoliko lokala u Vranju.

Najpre je provaljen kiosk Turističke organizacije, zatim kancelarije salona nameštaja „Mladenović“, pa onda kafana „Adria“ i na kraju je zapaljena Nikolićeva advokatska kancelarija kod hotela „Vranje“.

Kamere video nadzora u kafani „Adria“ u donjem delu grada usnimile su provalnika sa improvizovanom fantomkom na glavi koji je odneo lap top, dva LCD televizora i oko 2.000 dinara.

autor: Aleksandar Aca Stojković

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: