Ukoliko ste dobili poziv za VOJNU VEŽBU, evo šta treba da radite

Lokalne vesti - Sreda 22.07.2020 - 12:03

Centar Ministarstva odbrane Vranje objavio je saopštenje o obustavi pozivanja radi vršenja vojne, radne i materijalne obaveze.

Pogoršanje epidemiološke situacije odlaže aktivnosti FOTO: Vojska Srbije Pogoršanje epidemiološke situacije odlaže aktivnosti FOTO: Vojska Srbije
Saopštenje je prosleđeno u cilju obaveštavanja stanovništva o odlaganju aktivnosti vojne, radne i materijalne obaveze zbog pogoršanja epidemiološke situacije, stoji u dokumentu.
 
- Centar Ministarstva odbrane Vranja obaveštava sva lica sa teritorije Pčinjskog upravnog okruga, koja su pozvana za uvođenje u vojnu evidenciju, vojne vežbe u jedinicama Vojske Srbije, vežbe jedinica civilne zaštite i pregled stvari iz popisa, u periodu septembar – novembar 2020. godine, da se na aktivnosti ne odazivaju zbog pogoršanja epiidemiloške situacije – navodi se u saopštenju Centra Ministarstva odbrane Vranja.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: