Umesto u EU završili u Vranju: Otkrivena grupa od 10 ILEGALNIH MIGRANATA

Lokalne vesti - Nedelja 28.02.2021 - 00:30

Vranje - Grupa od 10 migranata, među kojima je bilo i četvoro dece, otkrivena je u unutrašnjosti kamiona, saopštila je Uprava carina.

U kamionu šest odraslih osoba i četvoro dece FOTO: Uprava carina U kamionu šest odraslih osoba i četvoro dece FOTO: Uprava carina
Migranti su otkriveni kada je po zahtevu za istovar robe, kamion beogradskih registarskih oznaka pristigao u pomenutu firmu, dežurni službenik iz carinske ispostave Vranje je prilikom skidanja carinske plombe začuo ljudske glasove u unutrašnjosti vozila.
 
- Čim je otvoren tovarni deo kamiona, pred carinicima i policajcima ukazalo se šest odraslih osoba i četvoro dece, a reč je o porodicama avganistanskih državljana koji su u taj kamion ušli u Grčkoj sa ciljem da dođu do Evrope.
 
Migranti nisu znali da su ovoga puta ušli u kamion čija je krajnja destinacija Srbija, jer su otkriveni u kamionu kojim je prevožena ocarinjena roba za firmu čije je sedište u okolini Bujanovca - kažu iz Uprave carina.
 
Ovo nije prvi slučaj da se migranti koji nastoje da se domognu neke od razvijenih zemalja EU, greškom nađu u Srbiji.
 
Kako podsećaju iz Uprava carina, samo tokom prethodne godine sprečeno je čak 1.148 osoba u pokušaju da ilegalno pređu državnu granicu.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: