Uplaćen novac iz akcije prikupljanja pomoći za Marinu

Lokalne vesti - Nedelja 08.11.2020 - 12:20

Uplaćen je novac, ukupno 9.578 din, za Marinu Minić koji je prikupljen u kutijama koje su bile u nekoliko radnji i kafića u Vranju i Vranjskoj Banji.

Foto: FB Foto: FB

Kafići, prodavnice i pekare u Vranju i Vranjskoj Banji priključli su se akciji prikupljanja pomoći za Marinu Minić (31) iz Koteža.

U nju je pucao njen bivši dečko u cvećari u Zemunu gde je tada radiala.

Ostala je nepokretna, ali šansa da prohoda još uvek postoji.

Marini
je zakazan medicinski tretman na Tajlandu, a za to joj treba još novca, od ukupno 90.000 evra koliko košta sama operacija. Tu su i dodatni troškovi puta i smeštaja.

U kafićima “Corona caffe” i “Coffe Time” u Vranju, kao u pekari “Dani plus Ani” u Vranjskoj Banji na šetalištu, “Caffe Dionis”, Vranjska Banja na šetalištu, kao i u T.R “Mita” Železnička stanica  i P.R. “Biljana” Bujkovac, Vranjska Banja bile su postavljene kutije za prikupljanje pomoći.

Foto studio “BUBE”
je uradio postere za kutije.

Marina je povređena 28. februara 2018. godine kada je u nju pucano iz vatrenog oružja.

Jedan od metaka je ušao u kičmeni kanal i u toj meri oštetio kičmenu moždinu da je ona sada vezana za invalidska kolica.

Ako niste u mogućnosti da posetite ni jedan od navedenih lokala, pošaljite SMS 758 na 3030

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: