Upozorenje: Još ima SNEGA na putevima, pazite i na MAGLU

Lokalne vesti - Četvrtak 25.03.2021 - 12:04

Zbog pojave magla smanjena je vidljivost na auto-putu E-75 od petlje Bubanj Potok do granice Srbije sa Severnom Makedonijom kod Preševa, aopštili su Putevi Srbije".

Mraz stvara poledicu na putevima FOTO: Free Images Mraz stvara poledicu na putevima FOTO: Free Images
"Putevi Srbije" savetuju vozačima maksimalan oprez pri vožnji i mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura, kaoi na mostovima preko reka.
 
Na pojedinim deonicama I prioriteta/A kategorije održavanja ima snega do pet centimetara, kao što su putevi Mionica - Brežđe - Divčibare - Kaona, Vladičin-Han - Surdulica.
 
Saobraćaj od Brzeća do Kopaonika kod hotela "Putnik", koji je bio obustavljen zbog jakog nevremena i olujnog vetra koji je stvarao nanose, jutros je normalizovan.
 
Zbog najavljenih niskih temperatura postoji mogućnost pojave mestimične poledice na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: