Uručena auto sedišta za bebe

Lokalne vesti - Petak 24.03.2023 - 12:59

Predsednik Skupštine grada Vranja dr Dejan Tričković, predstavnici Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja i republičke Agencije za bezbednost saobraćaja uručili su danas 166 auto sedišta roditeljima čija su deca rođena na teritoriji grada, u periodu od 1. oktobra do 31. decembra 2022. godine.

Foto: vranje.org.rs Foto: vranje.org.rs

Ovom prilikom o indikatorima bezbednosti saobraćaja, upotrebi zaštitnih sistema za decu, statistici o broju stradale dece u saobraćaju, kao i neophodnosti povećanja svesti o upotrebi dečjih sedišta govorili su Veljko Đurčić, predstavnik republičke Agencije za bezbednost saobraćaja i Ivica Ristić, član Saveta za bezbednost saobraćaja na teritoriji grada Vranja.

 

Kraću edukaciju o pravilnom montiranju i upotrebi auto sedišta održala je Marijana Jovanović, saradnik Agencije za bezbednost saobraćaja.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
 //