Uskoro "Reload" u Vladičinom Hanu

Lokalne vesti - Četvrtak 18.07.2013 - 05:11

U Vladičinom Hanu od 24. do 28. jula održava se „Reload 2013“, festival na kome će učešće uzeti 80 volontera iz Srbije i Makedonije.

sa festivala Reload sa festivala Reload

Festival se prema rečima organizatora održava petu godinu za redom.

Volonteri će biti smešteni u kampu na Sportskom centru „Kunjak“ u toj opštini.  

Dragan Antić ispred organizacije  „Reload 2013“ kaže da će festivalske radionice biti organizovane na Sportskom centru „Kunjak“ i u omladinskom klubu Kancelarije za mlade tamošnje opštine.
 
- Ovo je prva godina da smo dobili finansijsku podršku Ministarstava omladine i sporta i Ministarstva turizma sa 500 i 900.000 dinara.

Čitavo dešavanje pomoći će i opština Vladičin Han.

Od radionica organizovaćemo Poi Plesa, Crtanja grafita „Graffologija“izrade predmeta od eko materijala „EkoLoad“, radionica muzičke produkcije i dj-inga.

Biće održan moto skup, moto klub „Noćni Kraljevi „ Vladičin Han, Izložba nakita, otvaranje zida na stadionu SC Kunjak (zid će biti ukrašen sprejevima kroz radionice, tematski).

Performans učesnika sa radionice POI plesa- objašnjava Antić.

Prema njegovim rečima tokom trajanja festivala biće prikazana   predstava dečjeg pozorišta „Crvenkapa“, projekcije edukativnih i dokumentarnih filmova u kampu.

- Interesovanje mladih iz Pčinjskog okruga je ogromno. Očekujemo duplo veću posećenost nego prošle godine kada je bilo 10.000 posetilaca – kaže Antić.  
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: