Usvojen predlog plana rada ŠTABA ZA VANREDNE SITUACIJE za 2020. godinu

Lokalne vesti - Petak 06.12.2019 - 12:41

U petak je održana 11. redovna sednica Gradskog štaba za vanredne situacije na kojoj su između ostalog usvojeni predlog Plana rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020. godinu, Izveštaj o spremnosti subjekata sistema zaštite i spasavanja na teritoriji Grada Vranja za zimsku sezonu, zaključak o izmenama i dopunama zaključaka o formiranju stručno - operativnih timova po vrstama opasnosti.

Sa sednice štaba. Foto: vranje.org.rs Sa sednice štaba. Foto: vranje.org.rs

Članovi Gradskog štaba za vanredne situacije razmatrali su  i usvojili predlog Plana zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama na teritoriji Grada Vranja, a o kome će se izjasniti većnici na nekoj od narednih sednica.

Ovo je osnovni planski dokument na osnovu koga se subjekti zaštite i spasavanja organizuju, pripremaju i učestvuju u izvršavanju mera i zadataka zaštite i spasavanja.

Usvojen je predlog Akustičke studije čujnosti na teritoriji  grada Vranja koji će, takođe, biti prosleđen Gradskom veću na donošenje.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: