Uzmi račun i pobedi: Automobil stiže u Vranje

Lokalne vesti - Nedelja 06.12.2020 - 10:43

Stan u Beogradu i pet automobila "fijat 500L" dodeljeni su u drugom izvlačenju u okviru nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020, a jedan "fijat 500L" stiže i u Vranje.

Pristigla 3.878.671 koverta FOTO: RTS/screenshot Pristigla 3.878.671 koverta FOTO: RTS/screenshot
Najvredniju nagradu, stan u naselju Zemunske kapije, dobila je Ljiljana Nikolić iz Uba.
 
Dobitnici automobila "fijat 500L" su Igor Kukolj iz Novog Beograda, Verica Janković iz Loznice, Jovica Jovanović iz Leskovca, Olga Šćepanović iz Novog Beograda i Javorka Popović iz Vranja.
 
Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2020", iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 3.878.671 pristiglim kovertom, izvukla je reprezentativka u tekvondou i olimpijska šampionka Milica Mandić.
 
U prvom izvlačenju, održanom prošle subote, izvučeni su dobitnici jednog stana i pet automobila.
 
Sve koverte poslate od 15. oktobra biće u bazenu sve do kraja drugog kruga nagradne igre i sve vreme će konkurisati za nagrade.
 
Vlada Srbije podseća građane da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti ulazak u poslovnice pošte.
 
Nagradna igra se formalno priređuje u dva kruga – prvi krug od 15. novembra do 26. decembra 2020, i drugi početkom 2021. godine.
 
Uslovi učešća i pravila nagradne igre, koju organizuje Vlada uz podršku NALED-a, slični su kao i u izdanjima prethodnih godina.
 
Pravo učešća imaju svi punoletni građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.
 
Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.
 
Nagradna igra se organizuje u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.
 
Najnovije informacije o nagradnoj igri se redovno objavljuju na sajtu www.uzmiracun.rs, a građanima je na raspolaganju i kontakt centar putem mejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.
OK Radio, RTS

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: