Vanredna situacija i u Bujanovcu

Lokalne vesti - Utorak 12.01.2021 - 13:51

Štab za vanredne situacije opštine Bujanovac, na drugom vanrednom sastanku, nakon analize stanja na terenu i štete nastale u jučerašnjim poplavama, doneo je odluku da se proglasi vanredna situacija.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Na ovom sastanku je poručeno da su štete razmatrane i hitno treba saopštiti nadležnim centralnim i lokalnim organima da budu u punoj pripravnosti.

U ovoj situaciji, kako je rečeno, potrebna je i pomoć Crvenog krsta, kao i Veterinarske stanice za dezinfekciju terena i isporuku pomoći.


Takođe, vodosnabdevanje je prekinuto u tri sela, Lučanu, Turija I Trnovac, zbog poplavljenih bunara. Kako je najavljeno, do srede u podne ova naselja će imati vodu za piće.

Štab je takođe naredio komisiji da odmah počne sa procenom štete, koju su poplave prouzrokovale. Od građana se očekuje  da obavezno da što pre prijave štetu, kako bi komisija to procenila i kako bi im to bilo nadoknađeno.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: