Vanredna situacija i u Vladičinom Hanu

Lokalne vesti - Ponedeljak 06.07.2020 - 18:08

Usled pogoršanja epidemiološke situacije izazvane širenjem zarazne bolesti "Covid-19", predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović doneo je Odluku o proglašenju vanredne situacije na teritoriji opštine Vladičin Han.

Vladičin Han pooštrava mere. Foto: S.Tasić/OK Radio Vladičin Han pooštrava mere. Foto: S.Tasić/OK Radio

Od utorka, 7. jula počeće da se primenjuju posebne mere zaštite stanovništva. Biće na snazi zabrana okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od pet lica, ako nije moguće obezbediti fizičku distancu od dva metra i odgovarajuće mere lične zaštite.

U javnim parkovima i igralištima, kao i tokom vežbanja na otvorenom prostoru dozvoljeno je okupljanje do pet lica, uz odgovarajuće mere lične zaštite. Maske su obavezne u zatvorenim prostorima. Zabranjeno je organizovanje svečanosti, kao i organizovanja sportskih i drugih zabavnih manifestacija.

I u Vladičinom Hanu je uvedeno ograničenje radnog vremena ugostiteljskih objekata od 7.00 do 20.00 časova, a uvedena je i zabrana korišćenja otvorenih i zatvorenih bazena, spa i velnes centara.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Saša
07.07.2020. , 00:02
Ljudi,, moji" pa je li to moguće, na kraju krajeva glasali ste 19.06.2020