Večeras rok prženje!

Lokalne vesti - Petak 20.04.2012 - 13:12

I Vranje konačno dočekalo pravu, žestoku rok svirku

"Jelen top 10" turneja danas je u Vranju. Najaktuelni srpski bendovi večeras će u Sportskoj hali održati  šest koncerata. Besplatna rokenrol žurka trajaće od 20 do dva sata posle ponoći. 
 
Organizator čitavog dešavanja je Apatinska pivara. Osim “Darkwood Dub”-a, “Električnog orgazma” i “Velikog prezira”, Vranjance će zabavljati i “Block Out”, “Hypnotized”, ali i lokalna grupa “Big Bag” koja je prošle godine osvojila  drugo mesto na "Jelen Demo festu" u Banjaluci. 
 
Anja Konjević iz Apatinske pivare kaže da posle Šapca i Sremske Mitrovice i u Vranju očekuje veliku posećenost ljubitelja rokenrol zvuka. 
 
Ovo je druga godina za redom "Jelen top 10" turneje po Srbiji, a organizatori najavljuju i iznenađenja u večerašnjem muzičkom spektaklu u Vranju. 
 
Besplatna žurka biće organizovana za čak 4.000 ljudi, a prema rečima organizatora očekuje se dolazak fanova iz Pčinjskog okruga. 
 

"Jelen top 10" turneja koja će trajati do 8. juna, a posle Vranja seli se u Sombor, Novi Sad, Niš, a onda i u Banjaluku.  

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: